Керівник Укрзалізниці увійшов до складу правління міжнародної асоціації

Керівник Укрзалізниці увійшов до складу правління міжнародної асоціації

Укрінформ
Виконувач обов'язків голови правління Укрзалізниці Євген Кравцов увійшов до складу правління об'єднання юридичних осіб «Міжнародна асоціація "Транскаспійський міжнародний транспортний маршрут". 

За це рішення одноголосно проголосували всі дев'ятеро членів правління асоціації, присутні на зборах у Баку, повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

"Загальні збори керівників-учасників ТМТМ у Баку затвердили в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов як члена правління об’єднання юридичних осіб «Міжнародна асоціація «Транскаспійський міжнародний транспортний маршрут», - йдеться у повідомленні.

Кравцова затверджено членом правління асоціації ТМТМ на підставі договору про вступ ПАТ «Укрзалізниця» в постійні члени об’єднання юридичних осіб «Міжнародна асоціація «Транскаспійський міжнародний транспортний маршрут», підписаного 2 квітня 2018 року.

Читайте також: В Укрзалізниці повідомили про переговори щодо перевезень міжнародними коридорами

Як повідомляв Укрінформ, делегація Укрзалізниці бере участь у засіданні загальних зборів керівників-учасників Транскаспійського міжнародного транспортного маршруту у Баку. 

ТМТМ спрямований на реалізацію ініціативи «Економічний пояс Шовкового шляху» в напрямку Китай – Казахстан – Азербайджан – Грузія –Україна – країни Європи з використанням поромних переправ через порти Чорного та Каспійського морів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-