ПриватБанк запустив для малого бізнесу віртуальні POS-термінали

ПриватБанк запустив для малого бізнесу віртуальні POS-термінали

Укрінформ
ПриватБанк запустив PrivatPayBot, який допоможе підприємцям і малому бізнесу приймати оплату товарів і послуг у безготівковій формі без POS-терміналів - за допомогою месенджера Telegram.  

Про це повідомляє прес-служба банку. 

«Щоб користуватися віртуальним терміналом, потрібно тільки підключити бота в месенджері та свою пластикову картку або рахунок у банку», - йдеться в повідомленні.

Зі слів керівника роздрібного бізнесу ПриватБанку Олексія Шабана, це чудове та доступне рішення для будь-якого підприємця, вуличних торговців і всіх, хто з тих чи інших причин поки не готовий користуватися стандартним POS-терміналом.

«Сервіс допоможе не упустити покупця, в якого немає із собою готівки, і забезпечить високий рівень безпеки платежів. Новий бот створює оригінальний QR-код під оплату конкретної покупки», - зазначає Шабан.

Читайте також: Уряд відкрив фінансування "теплих кредитів"

Під час оплати за допомогою PrivatPayBot продавцеві потрібно зазначити суму оплати, після чого бот автоматично створює та виводить на екран смартфону QR-код, який покупець сканує своїм Privat24. Оплата товару через мобільний проходить миттєво, а результат оплати надходить продавцеві в PrivatPayBot.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-