Лідер машинобудування - французька Alstom розробляє інвестпроект для України

Лідер машинобудування - французька Alstom розробляє інвестпроект для України

Укрінформ
Французька компанія Alstom розробляє проект із виготовлення електричних локомотивів з високим рівнем локалізації в Україні, а також планує відкрити представництво в Києві.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі Офісу Національної інвестиційної ради.

«В Україну вже цього року може зайти французька Alstom, один із лідерів машинобудування. Зараз компанія розробляє проект з виготовлення електричних локомотивів з високим рівнем локалізації в Україні, а також планує відкрити представництво в Києві», - повідомила прес-служба.

Як зазначається на сторінці Націнвестради у Facebook, сьогодні команда Офісу Національної інвестиційної ради зустрілася з представниками компанії Alstom. 

Читайте також: На Одещині інвестори планують запустити 26 вітрогенераторів

Серед іншого, розглядається можливість створення технологічного хабу для виготовлення запчастин, що забезпечуватиме виробничі потужності компанії.

«Зараз Alstom знаходиться в процесі вибору партнерів для локалізації робіт в Україні та залучення фінансування. До кінця червня компанія матиме готову пакетну пропозицію співпраці з Україною. Тож чекаємо на хороші новини вже влітку», - зазначили в Національній інвестиційній раді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-