Укрзалізниця торік отримала 100 мільйонів прибутку

Укрзалізниця торік отримала 100 мільйонів прибутку

Укрінформ
Укрзалізниця торік отримала 100 млн гривень прибутку, у зв'язку з чим аудиторська компанія Е&Y підтвердила її вихід на прибуткову діяльність.

Про це повідомив в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов на cвоїй сторінці у Facebook. 

"Одна з кращих світових аудиторських компаній підтвердила правильний напрямок та реалізацію стратегії реформування ПАТ «Укрзалізниця». Ми виходимо на новий рівень економічної стабільності. Збиток за 2016-й рахувався мільярдами та становив 7,3 млрд грн, сьогодні маємо показник прибутковості у 100 млн грн за рік. У 2017-му фінансовий результат товариства покращився на 7,4 млрд гривень", - написав він.

Крім цього, за словами Кравцова, Укрзалізниця має зростання показника EBITDA на 390 млн грн. Це аналітичний показник, що дорівнює обсягу прибутку до вирахування витрат за відсотками, сплати податків та амортизаційних відрахувань.

«Показник сягнув 20,6 млрд грн, а це позитивно впливає на сприйняття компанії на західних фінансових ринках», - зазначив керівник компанії.

Читайте також: Названі вимоги до претендентів у наглядові ради Укрзалізниці та Укренерго

Він також повідомив, що у 2017 році Укрзалізниця суттєво збільшила капітальні інвестиції - до 10,9 млрд грн. Це більш ніж в половину. 

«Завдяки цьому компанія забезпечила найбільше оновлення рухомого складу та придбання обладнання за останні 4 роки», - зауважив Крацов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-