Укрзалізниця з початку року капітально відремонтувала 29 пасажирських вагонів

Укрзалізниця з початку року капітально відремонтувала 29 пасажирських вагонів

Укрінформ
З початку року Укрзалізниця капітально-відновлювальним ремонтом модернізувала 29 пасажирських вагонів, вони вже працюють на маршрутах у складі фірмових поїздів першого та другого класу. 

Про це повідомив у Facebook в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

"З оновленим інтер'єром, новими вікнами, сучасною системою кондиціонування та всім необхідним для комфорту пасажирів. 29 капітально відремонтованих Укрзалізницею вагонів вже курсують у складі фірмових поїздів першого та другого класу", - написав він.

Після ремонту, за словами Кравцова, вагони купейного типу практично нічим не відрізняються від нових. "Це дозволяє нам продовжити їх термін експлуатації, а пасажирам - подорожувати з комфортом", - зазначив він.

За інформацією Укрзалізниці, під час капітально-відновлювальних ремонтів, які здійснюються в умовах депо та на вагоноремонтних заводах, повністю оновлюється інтер’єр салону вагона та купе, встановлюються нові вікна, полички, виконується капітальний ремонт або замінюється обладнання вагона. Також встановлюються системи кондиціювання повітря та вакуумних туалетних комплексів.

Такий ремонт вагонів дозволяє суттєво продовжити їхній термін експлуатації і збільшити міжремонтний пробіг, наголосили у компанії.

Читайте також: Закарпаття попросило "сакуровий" поїзд

У І кварталі цього року плановим капітальним ремонтом вже оновлено 119 пасажирських вагонів та ще 304 вагони - деповським ремонтом. 

Загалом, за інформацією Кравцова, цьогоріч Укрзалізниця планує капітально-відновлювальним ремонтом модернізувати 150 вагонів, а у 1410 – провести деповський ремонт,  576 – відремонтувати капітально.

Наразі інвентарний парк пасажирських вагонів ПАТ «Укрзалізниця» налічує 4477 одиниць, середній вік вагонів становить 31,8 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-