Фонд гарантування продовжив виплати вкладникам банку

Фонд гарантування продовжив виплати вкладникам банку "Порто-Франко"

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжує виплати коштів вкладникам АБ «Порто-Франко» за договорами банківського вкладу.

Про це повідомляє прес-служба Фонду 

«З 10 квітня 2018 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб здійснює відшкодування коштів вкладникам АБ «Порто-Франко» за договорами банківського вкладу незалежно від дати їх закінчення та за договорами банківського рахунку (включаючи карткові рахунки)», - йдеться у повідомленні.

У Фонді зазначили, що відшкодування коштів вкладникам здійснюються через відділення банків-агентів Фонду: - ПАТ КБ «ПриватБанк», ПАТ «Ідея Банк», АТ «Ощадбанк», ПАТ КБ «Правекс-Банк», ПАТ «Альфа-Банк», ПАТ «Кредобанк», ПАТ АБ «Укргазбанк», ПАТ «ПУМБ»та інші.

Для отримання коштів за вказаними договорами вкладникам необхідно звернутися до будь-якого із вказаних банків-агентів з паспортом або іншим документом, що посвідчує особу. Фізичні особи – резиденти додатково пред’являють документ, виданий відповідним контролюючим органом, що засвідчує їх реєстрацію в Державному реєстрі фізичних осіб – платників.

Читайте також: Фонд гарантування продовжив виплати вкладникам двох банків

Як повідомлялося, Національний банк України 30 січня 2015 року прийняв рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ АБ “Порто-Франко” як неплатоспроможного банку.

Фото: trassae95.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-