Трамп знову розкритикував Amazon - за

Трамп знову розкритикував Amazon - за "нечесну гру"

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп знову виступив з критикою компанії-гіганта в області онлайнової роздрібної торгівлі Amazon за її розцінки на доставку товарів.

Трамп звинуватив Amazon в тому, що вона змушує Поштову службу США погоджуватися на низькі розцінки на доставку товарів покупцям.

"Тільки дурні або ще хто гірше кажуть, ніби поштова служба, яка зазнає збитків, заробляє з Amazon. Вони втрачають купу грошей, і це зміниться. Крім того, наші рітейлери, які повністю сплачують податок, закривають магазини по всій країні. Нечесні правила гри!" — написав Трамп в Twitter.

Як пише www3.nhk.or.jp, ні компанія Amazon, ні поштова служба не прокоментували ці слова.

Американські ЗМІ стверджують, що Amazon не отримує жодних особливих пільг і користується звичайною знижкою для великих компаній. Вони також повідомляють, що поштова служба опинилася б у ще більш скрутному становищі, якби не працювала з Amazon.

Читайте також: Трамп звинувачує Amazon у несплаті податків

Дональд Трамп неодноразово виступав з критикою компанії Amazon і її генерального директора Джеффа Безоса. Безос в 2013 році придбав газету The Washington Post, яка відкрито критикує американського президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-