Кабмін дозволив ДУСі купувати авто для обслуговування іноземних делегацій

Кабмін дозволив ДУСі купувати авто для обслуговування іноземних делегацій

Укрінформ
Кабінет міністрів України дозволив  державній організації "Автобаза Державного управління справами" закуповувати нові автомобілі для обслуговування офіційних іноземних делегацій.

Це передбачено постановою уряду №222 від 28 березня "Про внесення зміни в додаток до постанови Кабінету міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710", що оприлюднена на сайті Кабміну.

"Уряд вніс зміни в додаток до постанови щодо ефективного використання державних коштів у частині зміцнення матеріально-технічної бази державної організації “Автобаза Державного управління справами”. Прийняття рішення зумовлене необхідністю належного виконання зазначеною організацією завдань щодо транспортного забезпечення офіційних іноземних делегацій", - йдеться у документі.

Читайте також: Кабмін перенаправив Міненерго 65,8 мільйона від ЄС

Таким чином, закупівля автомобілів для обслуговування офіційних іноземних делегацій, яку забезпечує "Автобаза Державного управління справами", виключена з переліку заборонених закупівель відповідно до заходів з ефективного і раціонального використання державних коштів, які передбачені для утримання органів державної влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-