У ФДМУ за місяць планують

У ФДМУ за місяць планують "жити" за новим законом про приватизацію

Укрінформ
Фонд державного майна в кінці квітня - на початку травня 2018 року зможе перейти до практичної роботи з реалізації нового закону про приватизацію.

Про це повідомив в.о. керівник ФДМУ Віталій Трубаров на своїй сторінці у Facebook.

«Провів перше у цьому році засідання колегії ФДМУ. Підбили підсумки за минулий рік та плани на 2018. Уже в кінці квітня - на початку травня Фонд зможе перейти до практичної роботи з реалізації нового закону про приватизацію. Закон, якого всі так чекали, вступив у дію, і зараз Фонд відпрацьовує всю нормативну базу. Також у цьому році будуть прийняті зміни до списку об'єктів, заборонених до приватизації, зміни готуються і в орендному та оціночному блоці, яким опікується Фонд. У питаннях, які залежать від Фонду, затримок бути не може, але, на жаль, не все залежить від нас», - написав Трубаров.

Читайте також: Мала приватизація: Фонд держмайна визначив, що продаватиме цьогоріч

Він зазначив, що міністерства і відомства протягом 14 днів з моменту набуття чинності нового закону мали сформувати і передати до Фонду державного майна перелік об'єктів для приватизації.

«Мали і не зробили, як і вже протягом трьох років не передають відповідно до 271 постанови Кабміну 130 підприємств на приватизацію. Тож ці питання залишається одними з пріоритетних», - зауважив Трубаров.

Як повідомляв Укрінформ, 2 березня 2018 року Президент України Петро Порошенко підписав новий закон "Про приватизацію державного і комунального майна", який Верховна Рада ухвалила 18 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-