Зернова корпорація України презентує можливості на AGRITEQ-2018 у Катарі

Зернова корпорація України презентує можливості на AGRITEQ-2018 у Катарі

Укрінформ
Державна продовольчо-зернова корпорація України презентує свої переробні можливості на Міжнародній сільськогосподарській виставці у Катарі.

Про це повідомляє прес-служба держкорпорації. 

"У Катарі в м. Доха 20 березня 2018 року розпочала свою роботу Міжнародна сільськогосподарська виставка Qatar International Agricultural Exhibition-2018. В рамках AGRITEQ-2018 Державна продовольчо-зернова корпорація України (ДПЗКУ) презентує свої переробні можливості на міжнародному ринку та демонструє широку лінійку готової продукції своїх переробних підприємств: борошна, пластівців та мюслів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що представники корпорації планують провести низку переговорів з потенційними катарськими партнерами, налагодити прямі контакти та розпочати переговорний процес щодо можливих форм співпраці, а також постачання готової продукції до Катару.

Читайте також: Енергетика, порти й літаки: У Порошенка розказали про перспективи співпраці з Катаром

Виставка AGRITEQ орієнтована на збір пропозицій провідних виробників агропромислової продукції, новітньої техніки і технологій у сільськогосподарській сфері з можливістю використання їх для забезпечення продовольчої безпеки Катару. У відкритті AGRITEQ-2018 взяв участь Президент України Петро Порошенко під час офіційного візиту в Катар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-