Борг підприємств перед Нафтогазом за тиждень зменшився на 4,9%

Борг підприємств перед Нафтогазом за тиждень зменшився на 4,9%

Укрінформ
Сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ та прямих промислових споживачів перед НАК «Нафтогаз України» за використаний природний газ порівняно з минулим тижнем зменшилась на 1,823 млрд грн.

Про це повідомляє «Нафтогаз України». 

«Станом на 20 березня 2018 р. сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» складає близько 35,1 млрд грн. В порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 1 823 млн грн (4,9%)», - йдеться в повідомленні.

У той же час заборгованість регіональних газозбутових підприємств складає 36,4 млрд грн. У порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 893 млн грн (2,4%).

Заборгованість промислових підприємств не змінилась та складає 2,8 млрд грн.

Читайте також: Газ по-новому. Але ще не зараз

Заборгованість ПАТ «Київенерго» за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень зменшилась на 840 млн грн (15,3%). Сумарна заборгованість Київенерго складає 4,650 млрд грн.

Сумарна прострочена заборгованість перед НАК «Нафтогаз України» підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії, складає близько 30,5 млрд грн, з них за 2018 р. — 12,3 млрд грн, за минулий тиждень заборгованість зменшилась на 5,1%.

Сумарна заборгованість за газ підприємств, що виробляють електроенергію (ТЕЦ) у порівнянні з минулим тижнем зменшилась на 177 млн грн (3,8%) та складає близько 4,548 млрд грн.

Заборгованість прямих промислових споживачів у порівнянні з минулим тижнем не змінилась та складає близько 2 811 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-