Кабмін може припинити програму економічної співпраці з Росією

Кабмін може припинити програму економічної співпраці з Росією

Укрінформ
Кабінет міністрів на засіданні 21 березня розгляне проект урядової постанови про припинення дії Програми економічного співробітництва України і Російської Федерації на 2011—2020 роки.

Про це повідомляється у порядку денному засідання Кабміну на середу, опублікованому на Урядовому порталі. 

Також урядовці розглянуть проект закону про ратифікацію Угоди між урядом України та урядом Сполучених Штатів Америки для поліпшення виконання податкових правил й застосування положень Закону США "Про податкові вимоги до іноземних рахунків" (FATCA) та відповідний проект розпорядження Кабінету міністрів України; про внесення змін до Податкового кодексу України та до деяких законів у зв’язку з ратифікацією цієї Угоди.

Читайте також: Гройсман збирає уряд

Крім того, уряд розгляне законопроекти "Про внесення змін до деяких законів України щодо приведення їх у відповідність із Законом України "Про державну допомогу суб’єктам господарювання"; про особливості погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії.

У порядку денному уряду також запланований розгляд проекту указу Президента щодо державної стипендії видатним діячам охорони здоров’я.

У Кабміні розглянуть і проекти урядових постанов про затвердження розміру страхового запасу природного газу; про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для інформаційного та організаційного забезпечення проведення IX Міжнародного форуму з енергетики для сталого розвитку; про затвердження Порядку утворення Ради з державної підтримки кінематографії; пpo затвердження Державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018— 2022 роки.

Урядовці також розглянуть проекти розпоряджень щодо утворення державної установи "Офіс із залучення та підтримки інвестицій"; про затвердження чисельності громадян України, що підлягають призову на строкову військову службу, обсягу видатків для проведення призову у квітні — травні 2018 року; про погодження відчуження нерухомого майна дочірньої компанії "Газ України" Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".

Серед питань порядку денного - план організації виконання Указу Президента України від 6 березня 2018 p. № 57 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 1 березня 2018 р. "Про застосування персональних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-