Енергетика, порти й літаки: У Порошенка розказали про перспективи співпраці з Катаром

Енергетика, порти й літаки: У Порошенка розказали про перспективи співпраці з Катаром

Укрінформ
Українська сторона зацікавлена у співпраці з Катаром в інвестиційній сфері та залученні катарських інвесторів до участі в програмі приватизації держмайна.

Про це йшлося на зустрічі Петра Порошенка з виконавчим директором Катарської інвестиційної адміністрації "Qatar Investment Authority" шейхом Абдуллою бін Мухаммедом бін Саудом Аль Тані, повідомляє прес-служба глави держави.

"Під час зустрічі було підтверджено зацікавленість української сторони у розвитку взаємовигідної співпраці з Катаром в інвестиційній сфері, зокрема у залученні катарських інвесторів до участі у програмі приватизації об’єктів державної та комунальної власності в Україні", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у прес-службі, розглянуто й перспективи розвитку двостороннього співробітництва у таких галузях як сільське господарство, енергетика, туристично-рекреаційна інфраструктура, суднобудування, літакобудування, а також за проектами будівництва доріг та модернізації морських портів.

Читайте також: Українці можуть долучитись до будівництва у Катарі до ЧС з футболу

Активізації інвестиційного співробітництва мають сприяти укладені під час візиту Президента України до Катару двосторонні угоди про заохочення і взаємний захист інвестицій та про уникнення подвійного оподаткування.

Порошенко поінформував катарську сторону про масштабні реформи в Україні, спрямовані на приведення українського законодавства та умов ведення бізнесу до європейських стандартів, а також забезпечення належного захисту прав іноземних інвесторів.

Як повідомляв Укрінформ, Порошенко 19-20 березня здійснює державний візит до Катару.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-