У травні в Польщі пройдуть «Дні Українського Бізнесу»

У травні в Польщі пройдуть «Дні Українського Бізнесу»

Укрінформ
10-11 травня 2018 року в Польщі відбудеться VIII Міжнародний форум «Дні Українського Бізнесу». Перший день форуму пройде 10 травня у Варшаві, другий – 11 травня в Гданську.

Про це повідомили в Асоціації українського бізнесу в Польщі, повідомляє прес-служба столичної влади.

"У рамках заходу (VIII Міжнародного форуму «Дні Українського Бізнесу» - ред.) заплановано обговорення широкого спектру актуальних питань польсько-українського економічного співробітництва, зокрема перспективи інвестування польського бізнесу в українську економіку, можливості збільшення товарообігу між країнами, перспективи співробітництва в галузях відновлюваної енергетики та енергозбереження, будівельній галузі, авіації, залізничному сполученні, внутрішньому водному і морському транспорті, портовій інфраструктурі, суднобудівній промисловості та багатьох інших", - йдеться у повідомленні.

Міжнародний форум «Дні Українського Бізнесу в Польщі» – це щорічна масштабна подія, яка вже четвертий рік поспіль є майданчиком для обміну ідеями та досвідом між представниками держаних органів влади та бізнесом Польщі і України. За словами організаторів, Форум – це також можливість для власників та керівників підприємств налагодити ділові контакти, знайти нових партнерів та інвесторів, розширити ринки збуту та встановити нові комерційні відносини.

Читайте також: Торік український експорт до Польщі зріс на 27% - міністр

Цьогорічний форум «Дні Українського Бізнесу» відбудеться під патронатом Посольства України в Республіці Польща, Консульства України в Гданську та за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань транспорту.

Захід буде проведено за участю представників державних та місцевих органів влади, спеціальних економічних зон Польщі, дипломатичних та фінансових установ, а також представників бізнес-спільноти Польщі та України.

Детальну інформацію про подію та умови реєстрації можна знайти на сайті Асоціації українського бізнесу в Польщі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-