Сумські машинобудівники виготовили для узбецьких газовиків ексклюзивний ротор

Сумські машинобудівники виготовили для узбецьких газовиків ексклюзивний ротор

Укрінформ
Працівники ПАТ „Сумське НВО” виготовили та відправили на дотискувальну компресорну станцію „Газлі” (Узбекистан) унікальний восьмиколісний ротор до газоперекачувального агрегата потужністю 25 мВт.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила начальник прес-центру акціонерного товариства Діана Кіріченко.

“Обладнання, над яким довелося працювати робітникам підрозділу протягом двох місяців, унікальне. Проект скрупульозний та дуже відповідальний. Крім того, необхідно було врахувати побажання замовника щодо особливих технічних параметрів та виконати все у стислі терміни”, - зазначила Д. Кіріченко.

Після ретельних випробувань разом із восьмиколісним ротором сумські машинобудівники відправили узбецьким колегам ще й 10 робочих коліс.

Читайте також: Експортна стратегія України - МЕРТ почав другий етап розробки

Загалом за умовами контракту підприємство має поставити замовнику 10 роторів різних типів та цілу низку запасних частин.

Це перший досвід співпраці сумських машинобудівників з компанією C. E. Engines Ltd і вже відправлено 9 роторів, ще один – на черзі.

Дана продукція потрібна для планового оновлення ГПА-Ц-6,3, ГПА-Ц-16 та ТКА-Ц-25, котрі встановлені на ДКС „Газлі” і КС „Мубарек” в Узбекистані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-