Гройсман прогнозує збільшення товарообігу з Латвією до $800 мільйонів

Гройсман прогнозує збільшення товарообігу з Латвією до $800 мільйонів

Укрінформ
Україна і Латвія готові подвоїти взаємний товарообіг – до $800 мільйонів.

Про це написав Прем'єр-міністр Володимир Гройсман у Facebook

"Україна і Латвія готові подвоїти взаємний товарообіг - до $800 млн. Ми працююємо над проектами спільних підприємств для виходу на ринки третіх країн. Про це минулого тижня ми говорили з бізнесменами Риги, Лієпає та інших міст Латвійської Республіки", - написав Гройсман.

За словами Гройсмана, на зустрічах були агровиробники, представники косметичної та фарміндустрії, ІТ – сектору, транспорту. "У нас немає фундаментальних взаємних проблем чи претензій. Натомість є бажання розвиватися і заявляти про свої технології, продукти, ідеї", - зазначив він.

"Я зацікавлений в успіху бізнесу. Він є основою економіки, джерелом інвестицій, ключовим імпульсом розвитку держави. Про це я говорю українським діловим колам і міжнародним партнерам", - наголосив Гройсман.

Читайте також: Україна перебудовує економіку з метою виходу на нові ринки - Гройсман

Як повідомляв Укрінформ, 1-2 березня Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман перебував з візитом у Латвії. Глава уряду провів переговори, зокрема з президентом Латвії Раймондсом Вейонісом та прем'єр-міністром Марісом Кучинскісом. Делегації двох країн домовилися посилювати політичний діалог та нарощувати економічну співпрацю в контексті взаємного товарообігу, а також реалізації спільних проектів на ринках третіх країн.

Фото: Володимир Гройсман, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-