Гройсман заявив про необхідність системи розумної регуляції для бізнесу

Гройсман заявив про необхідність системи розумної регуляції для бізнесу

Укрінформ
Система пресингу підприємництва відходить у минуле, натомість її замінює розумна регуляція, заснована на запитах бізнесу і захисті прав та можливостей ділових кіл.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час інвестиційної конференції в Києві, повідомляє Урядовий портал.

"Бізнес має відчувати себе захищеним. Має бути змінена система пресингу на бізнес на систему розумної регуляції», - сказав Гройсман.

У цьому контексті глава уряду нагадав, що під час засідання Кабінету міністрів  28 лютого була створена спеціальна комісія, яка розглядатиме всі випадки тиску на бізнес і повідомлятиме про протиправні дії контролюючих органів в прямому ефірі. Він уточнив, що йдеться, передусім, про порушення норм закону про захист бізнесу «маски-шоу-стоп», ухваленого наприкінці минулого року.

Читайте також: Посольство США привітало Нафтогаз з перемогою у Стокгольмському арбітражі

За словами Прем’єр-міністра, зараз в Україні відбуваються реальні зміни у всіх секторах. "Держава оновлюється. Відбувається будівництво нової України, здатної залучати інвестиції, захищати права підприємців і зростати на 5-7% на рік", - зазначив Гройсман

Глава уряду також підкреслив, що відкритий для бізнесу і готовий підтримати будь-які ініціативи, які не несуть корупційних ризиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-