Климпуш-Цинцадзе оптимістично оцінює перспективи зростання економіки України

Климпуш-Цинцадзе оптимістично оцінює перспективи зростання економіки України

Укрінформ
Урядовими пріоритетами розвитку Україна на 2018 рік є економічні питання, включаючи покращення фінансового та бізнес-клімату.

Про це заявила віце-прем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе на міжнародній конференції "Брюссельська українська лабораторія – 2018", що проходить у середу у приміщенні законодавчої інституції Євросоюзу, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Пакетом пріоритетів для українського уряду на цей рік є зосередження зусиль на покращенні фінансового та бізнес-клімату, дерегуляція та реформа сектору інформаційних технологій", - заявила український віце-прем'єр.

Вона підкреслила, що задля реалізації цих завдань уряд підготував 35 економічних законопроектів.

"Я обережно-оптимістично розглядаю перспективи для нас у просуванні в імплементації цих економічних завдань, щоб досягти зростання ВВП України не лише на очікувані 3,2% у 2018 році. Але ми також ставимо завдання досягти зростання у 5-7% до кінця року", - зазначила Климпуш-Цинцадзе.

Читайте також: Час говорити про подальшу інтеграцію України та ЄС – європарламентарій

Як відомо, 1 грудня 2017 року Кабінет міністрів ухвалив зміни основних прогнозних показників економічного і соціального розвитку України на 2018-2020 роки. Згідно з прогнозом, зростання ВВП у 2018 році очікується на рівні 3%, у 2019 році - 3,6%, у 2020 році - 4%. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-