Цукровики України обговорять експортну стратегію на Sugar World 2018

Цукровики України обговорять експортну стратегію на Sugar World 2018

Укрінформ
У Києві 1 березня відбудеться ІІ Міжнародний конгрес для виробників та переробників цукрових буряків Sugar World 2018, організаторами якого виступають Національна асоціація цукровиків України та Всеукраїнська аграрна рада. 

Про це Укрінформ повідомили в прес-службі асоціації "Укрцукор". 

«Чималу увагу буде присвячено темі експорту. Ми запросили провідних світових трейдерів, які готові ділитись з українськими виробниками своїм баченням України на світовому ринку цукру в умовах профіциту. Це важливий крок, адже раніше нас не розглядали з позиції потужного виробника та експортера», - пояснила провідний спікер Sugar World 2018 та керівник аналітичного відділу НАЦУ «Укрцукор» Руслана Бутило.

За словами експерта, наразі залишаються відкритими низка питань в сфері державної підтримки та регулюванні галузі: не вирішена логістична проблема, не затверджений механізм переходу виробництва до європейських стандартів тощо. Цим питанням і буде присвячений значна частина аналітичних оглядів конгресу.

Крім того, європейські фахівці поділяться досвідом у сфері вирощування сировини з максимальною урожайністю та цукристістю, а також розкажуть, як вирощувати цукровий буряк в умовах ризику – з урахуванням надзвичайної посухи та надмірних опадів.

«Ми зібрали найкращих вітчизняних та світових експертів, які готові передати свій досвід українським аграріям, адже в сьогоднішніх умовах, ми не можемо дозволити вирощувати цукровий буряк неефективно. З кожним роком вимоги сировинних служб цукрових заводів зростають, більше уваги приділяється збільшенню цукристості, вмісту альфа-амінного азоту в коренях, тому потрібно навчити аграріїв відповідати всім сучасним вимогам», - зазначив аналітик сировинних ринків та сільського господарства НАЦУ «Укрцукор» Василь Долінський.

Читайте також: Виробництво цукру в Україні зросло на 6,5%

Окрім експертних презентацій та аналітичних оглядів на аграріїв чекають близько 30-ти виставкових стендів, де учасники конгресу можуть ознайомитися з продукцією провідних вітчизняних та закордонних компаній, які представлятимуть: сучасні гібриди насіння цукрових буряків і засоби захисту рослин, обладнання для цукрових заводів та «розумні» технології, технічні рішення і техніку для збору та зберігання врожаю цукрового буряку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-