Держнагляд: уряд визначився зі списком

Держнагляд: уряд визначився зі списком "ревізорів"

Укрінформ
Нацкомфінпослуг не включили до переліку органів нагляду, на які не поширюється мораторій на проведення планових заходів щодо здійснення держнагляду до кінця 2018 року.

Про це йдеться в постанові Кабінету міністрів від 18 грудня №1104 "Про затвердження переліку органів державного нагляду (контролю), на які не поширюється дія закону України "Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності".

Уряд затвердив перелік органів державного нагляду (контролю), на які не поширюється дія закону України "Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності". До переліку включено органи, на сфери діяльності яких не поширювалася дія мораторію на проведення планових заходів державного нагляду (контролю) у 2017 році, а також додатково виводяться з-під дії мораторію органи державного ринкового нагляду, сфери ветеринарної медицини, карантину та захисту рослин, санітарного нагляду, Держспецзв’язку, Держлікслужби, Держгеонадра, Держгеокадастр, частково — ДСНС.

Такий підхід до формування переліку органів державного нагляду (контролю) застосовано з метою забезпечення розвитку підприємництва, а також забезпечення контролю за найбільш вразливими та ризикованими сферами суспільних відносин та виконання міжнародно-правових зобов'язань України.

Читайте також: Реформа регулювання фінансового сектора: перспективи і виклики для фінансового ринку

До цього переліку входять Національний банк України, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, НКРЕКП, НКЦПФР, Антимонопольний комітет України, Державіаслужба, Держархбудінспекція, Держатомрегулювання, Держекоінспекція, Держлікслужба, Держгеонадра, Держгеокадастр, Мінприроди, Держпраці, Держекспортконтроль, Держпродспоживслужба, ДФС та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-