Єхануров: Потрібні нові механізми кредитування оборонного замовлення

Єхануров: Потрібні нові механізми кредитування оборонного замовлення

Укрінформ
Громадський союз "Ліга оборонних підприємств України" звернулася до Нацбанку з проханням розглянули нові механізми кредитування державного оборонного замовлення.

Про це заявив голова наглядової ради ГС "Ліга оборонних підприємств України", колишній прем’єр-міністр та міністр оборони України Юрій Єхануров під час прес-конференції в Укрінформі на тему: "Нові ризики переозброєння ЗСУ. Хто захистить українську оборонну промисловість? ".

"Від "Ліги оборонних підприємств України" ми звернулися до Ради Національного банку з проханням про те, щоб вони розглянули можливі нові механізми кредитування державного оборонного замовлення, оскільки, якщо розібратися, то ризиків немає. А основні відсотки йдуть за рахунок того, що є великі ризики, а в даному випадку ризиків практично немає", - сказав він.

Читайте також: Скільки зброї й техніки отримала армія за час АТО - дані Укроборонпрому

Єхануров повідомив, що також відбулася координаційна зустріч з цього питання між представниками Ліги та головою наглядової ради "Укроборонпрому" академіком Згуровським. "Михайло Згуровський пообіцяв, що вони звернуться також до уряду, щоб він теж підтримав", - додав він.

Союз "Ліга оборонних підприємств" об'єднує понад 40 приватних оборонних компаній України. Головним напрямом роботи визначено участь її членів у ефективному та якісному переозброєнні ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-