Поляк Павел Станчак розпочав роботу як віце-президент Укртрансгазу

Поляк Павел Станчак розпочав роботу як віце-президент Укртрансгазу

Укрінформ
Поляк Павел Юзеф Станчак підписав контракт з ПАТ "Укртрансгаз" та приступив до виконання обов'язків віце-президента компанії.

Про це повідомляє прес-служба Укртрансгазу

"Павел Юзеф Станчак обраний членом правління, віце-президентом Укртрансгазу строком на один рік відповідно до рішення акціонера №142 від 6 листопада 2017 року. З ним вже підписано контракт і з минулого тижня він приступив до виконання обов’язків", - поінформували в компанії.

Як зазначається, поляк займатиметься формуванням та реалізацією довгострокових і короткострокових планів розвитку ПАТ «Укртрансгаз», представленням товариства у відносинах з органами державної влади та іншими урядовими структурами. Він також відповідатиме за формування та реалізацію єдиної виробничо-технологічної, фінансово-економічної, правової, інвестиційної, науково-технічної, соціальної, кадрової, інформаційно-презентаційної, антикорупційної політики компанії.

Читайте також: Українською ГТС зацікавилися вже більше десятка світових компаній - Порошенко

Крім того, на Станчака покладено обов’язки з розвитку міжнародних відносин, інтегрування Укртрансгазу в європейський енергетичний простір, пошуку міжнародних партнерів, координацію підготовки проектів зовнішньоекономічних угод щодо транзиту і зберігання природного газу, організацію та контроль за їхнім виконанням, оформлення відповідних ліцензій та інші функціональні обов’язки.

Як повідомлялося, до складу правління Укртрансгазу також увійшли Мирослав Химко, Сергій Олексієнко, Тетяна Федорова, Андрій Хоменко та Хюнчан Кан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-