ЄС сподівається на швидке прийняття в Україні ключових транспортних законів

ЄС сподівається на швидке прийняття в Україні ключових транспортних законів

Укрінформ
Євросоюз сподівається на прийняття Верховною Радою ключових законопроектів у транспортній галузі "Про внутрішній водний транспорт" та "Про залізничний транспорт" найближчим часом.

Про це сьогодні, 20 лютого, заявив генеральний директор з питань мобільності та транспорту Європейської комісії Хенрік Хололей, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я скажу відверто, ми б хотіли бачити ще більший прогрес щодо законодавчої роботи в цій сфері. Торік велика кількість законодавчих актів у транспортній сфері пройшла повз Верховну Раду України. Але під час зустрічі, яка відбулася вчора за участю голови транспортного комітету, голови з питань європейської інтеграції та міністра інфраструктури України, я більш натхненно дивлюся на прийняття дуже важливих цих  законодавчих ініціатив у цьому році", - заявив Хололей.

Читайте також: Євросоюз очікує, що Кабмін затвердить транспортну стратегію - 2030 цього тижня

За його словами, Захід і надалі готовий підтримувати Україну у ключових реформах.

"Європейська комісія і надалі підтримуватиме Україну, надаватиме експертну підтримку, оскільки Україна є надзвичайно важливим партнером Європейського Союзу, і ми дуже прагнемо побачити успіх України", - наголосив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-