Gulfood: 60 українських компаній підкорятимуть нові ринки

Gulfood: 60 українських компаній підкорятимуть нові ринки

Укрінформ
Київська торгово-промислова палата разом з Офісом з просування експорту при Мінекономрозвитку організували стенд України на наймасштабнішій виставці харчової промисловості Gulfood 2018.

Gulfood — одна з найвпливовіших міжнародних спеціалізованих виставок продуктів харчування та напоїв у світі. Цього року вона проходить з 18 по 22 лютого у м. Дубай, ОАЕ.

«Дубайський Gulfood - це найкраща щорічна продуктова виставка в регіоні. Приємно, що український стенд не тільки регулярно на ній присутній, але і постійно зростає. Сюди дуже складно потрапити, і місць немає. Черга формується на кілька років вперед. Такі заходи є драйвером зростання не тільки економіки України, а й її іміджу на світовій бізнес-арені», - поділився враженнями член української делегації.

Читайте також: Українські компанії візьмуть участь у Східному ярмарку в польському Ряшеві

Об’єднані Арабські Емірати імпортують майже 70% усієї продукції, і хоча населення країни тільки 9.2 мільйони, цей ринок є привабливим, бо відкриває доступ до ринків країн Перської затоки та країн Африки. На виставці розміщені стенди понад 5000 кращих компаній із 120 країн. Заради них на Gulfood приїхали близько 100 000 підприємців із 170 країн світу. До складу української делегації ввійшли 60 компаній, серед них 30 виробників-експортерів представлені на національному стенді.

Українські виробники харчових продуктів отримали можливість поспілкуватися з конкурентами з різних країн, ознайомитися із їхньою продукцією, ціновими пропозиціями, і найголовніше — знайти потенційного партнера й отримати досвід ведення переговорів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-