Биткоїн відіграє втрати – вже $10,8 тисячі

Биткоїн відіграє втрати – вже $10,8 тисячі

Укрінформ
На даний момент криптовалюта торгується близько в $10 800 і плавно продовжує відігравати свої втрати.

Про це йдеться в коментарі форекс-компанії "Альпарі", який є в розпорядженні Укрінформу.

"Минулого тижня основна криптовалюта биткоїн змогла подолати позначку в 10 000 доларів. На даний момент валюта торгується біля рівня в 10 800 і плавно продовжує відігравати свої втрати", - йдеться в повідомленні.

Позитивною новиною для криптовалютної платформи для платіжних систем - Ripple минулого тижня виступили дані про співпрацю фінтеха Ripple labs з платіжним гігантом UAE Exchange. На долю цієї компанії з ОАЕ припадає 6,76% від глобального ринку грошових переказів, який оцінюється в 576 млрд доларів. Також Western Union заявило, що активно тестує мережу для можливого майбутнього запровадження технології у своїй роботі. Крім того, Гонконгська біржа Bitfinex заявила про створення нової централізованої ончейн-біржі EOSfinex, на базі блокчейну EOS. 

"Варто відзначити, що введення децентралізованих бірж до останнього часу не викликало особливого ажіотажу з боку спільноти, оскільки не має істотного функціоналу роботи, які існують у ряду централізованих бірж, - як постачальники ліквідності, швидкість угоди і зручність реалізації позицій. Але при цьому централізовані біржі схильні до хакерських атак і можуть бути зламані, що й відбувається практично щомісяця", - наголошують в Альпарі.

Читайте також: Біткоїну пророкують вартість у 40 тисяч доларів

Раніше керівник МВФ Крістін Лагард заявила про те, що фонд намагається випрацювати стратегію боротьби для відмивання коштів і фінансування тероризму за допомогою криптовалют. Також вона наголосила, що регулюючим органам слід зосередитися на регуляції обороту криптовалют і сформувати для них юридичну базу.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-