Новокраматорський завод виготовить устаткування для Полтавського ГЗК

Новокраматорський завод виготовить устаткування для Полтавського ГЗК

Укрінформ
Новокраматорський машинобудівний завод (НКМЗ) виготовляє другий кільцевий охолодник залізорудних котунів для Полтавського ГЗК.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в прес-службі НКМЗ.

"Новокраматорський машинобудівний завод на замовлення Полтавського ГЗК виготовляє кільцевий охолодник залізорудних котунів", - сказали на підприємстві.

Повідомляється, що перший охолодник для найбільшого ГЗК України був виготовлений у 2013 році вперше на НКМЗ замість охолодника Allis Chalmers (США). При цьому запроваджені під час його створення конструктивні рішення забезпечили компактність устаткування, економічність у споживанні повітря і газу, міцність і зносостійкість палет. У другому кільцевому охолоднику буде вдосконалена система подання мастила в підшипникові вузли палет.

Читайте також: Нефьодов вважає, що Україні замість “екзотичних” потрібні ІТ-олігархи

Також констатували, що минулого року на НКМЗ уперше успішно виготовили два кільцеві охолодники агломерату для Магнітогорського меткомбінату (РФ).

Новокраматорський машинобудівний завод   (м.Краматорськ, Донецька область) - велике машинобудівне підприємство із замкнутим циклом виробництва, що спеціалізується на випуску прокатного, металургійного, ковальсько-пресового, гірничорудного, гідротехнічного, підйомно-транспортного і спеціалізованого устаткування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-