Ощадбанк запроваджує UnitedData в Херсонській та Чернігівській областях

Ощадбанк запроваджує UnitedData в Херсонській та Чернігівській областях

Укрінформ
В Ощадбанку продовжують поетапне впровадження ІТ-проектів «UnitedData/Об'єднані дані».

Про це повідомляє прес-служба банку. 

«До проекту приєднуються Херсонське та Чернігівське обласні управління банку, які будуть переведені на нову систему. Повідомляємо, що з 23 лютого 2018 року Ощадбанк проводить технічні роботи з переносу даних і підключення клієнтів Херсонської та Чернігівської областей до нової системи обслуговування, у зв'язку з чим буде змінено час роботи відділень з п'ятниці (23 лютого 2018) по понеділок (26 лютого 2018). Більшу частину робіт задля мінімізації незручностей буде проведено у вихідні дні», - йдеться в повідомленні.

У банку звертають увагу на зміни в графіку роботи відділень Ощадбанку в Херсонській та Чернігівській областях: так в п'ятницю 23 лютого 2018 року відділення працюватимуть до 13:00, у суботу 24 та неділю 25 лютого 2018 року відділення не працюватимуть.

Читайте також: НБУ назвав найбільш збиткові та прибуткові банки

Наразі успішно пройдено етап міграції даних клієнтів Київського, Харківського, Луганського та Донецького обласних управлінь, про що Ощадбанк раніше інформував. Відтепер проводиться черговий етап міграції даних клієнтів наступних областей. У Києві, Харкові, Сєвєродонецьку, Краматорську та областях ті відділення, що за графіком працюють по суботах, 24 лютого 2018 року (в суботу) працюватимуть у штатному режимі з 12:00 (до 12:00 приймання платежів виключно через інформаційно-платіжні термінали).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-