На Артемсолі новий керівник зі статусом

На Артемсолі новий керівник зі статусом "виконувач обов'язків"

Укрінформ
Кабінет міністрів призначив Юрія Товстокоренка тимчасовим виконувачем обов’язків директора державного підприємства “Артемсіль”.

Відповідне розпорядження від 14 лютого 2018 р. № 91-р оприлюднено на Урядовому порталі.

"Погодитися з пропозицією Міністерства аграрної політики та продовольства щодо тимчасового покладення виконання обов’язків директора державного підприємства “Артемсіль” на заступника директора рудника № 1, 3 з виробництва зазначеного підприємства Товстокоренка Юрія Васильовича", - йдеться у документі.

Товстокоренко замінив на вказаній посаді Вікторію Луценко, яка також перебувала у статусі тимчасово виконуючої обов’язки директора підприємства.

Фактично обов’язки керівника солевидобувного держпідприємства Вікторія Луценко виконувала з березня 2017 року, але юридично це призначення відбулося у квітні цього ж року.

Читайте також: Артемсіль збільшила за рік відрахування до бюджету на 42%

До Луценко, із грудня 2015 року, підприємство очолював (також у статусі в.о.) Володимир Доля. У квітні 2016 року Володимир Доля переміг у кадровому конкурсі на посаду директора ДП “Артемсіль”, проте статусу в.о. він так і не позбувся. У лютому 2017 року Доля пішов на лікарняний, а через кілька тижнів звільнився з посади за власним бажанням. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-