Світовий банк підтримуватиме реформи в Україні - Мінфін

Світовий банк підтримуватиме реформи в Україні - Мінфін

Укрінформ
Міністр фінансів Олександр Данилюк та віце-президент Світового банку Сиріл Мюллер обговорили питання впровадження структурних реформ в Україні та співпрацю зі Світовим банком.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну

«14 лютого міністр фінансів Олександр Данилюк та заступник міністра фінансів з питань європейської інтеграції Юрій Буца зустрілися з віце-президентом Світового банку Сирілом Мюллером та директором Світового банку в справах України, Білорусі та Молдови Сату Кахконен. Протягом зустрічі сторони обговорили питання впровадження структурних реформ в Україні та співпрацю України зі Світовим банком», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Монетизацію пільг і субсидій в ОСББ запроваджуватимуть у два етапи

За даними прес-служби, представники Світового банку відзначили прогрес у запровадженні ключових реформ в Україні. Вони також зазначили, що Світовий банк продовжуватиме надавати консультації щодо впровадження пенсійної реформи та реформи охорони здоров'я. Крім того, Мюллер зазначив, що Світовий банк підтримує проведення в Україні реформи корпоративного управління у державних банках, створення ринку землі, реформи енергетичного сектору та продовжуватиме сприяти їх запровадженню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-