Україна презентуватиме національний стенд на ЕКСПО-2020 у Дубаї

Україна презентуватиме національний стенд на ЕКСПО-2020 у Дубаї

Укрінформ
Кабінет міністрів України ухвалив ініційоване Мінекономрозвитку рішення для підготовки участі України у Всесвітній виставці “ЕКСПО-2020”, що відбуватиметься в Дубаї (ОАЕ) з 20 жовтня 2020 р. до 10 квітня 2021 р. 

Відповідно до ухваленого на засіданні уряду 14 лютого розпорядження буде створено координаційний комітет з підготовки, а його головою призначено першого віце-прем’єр- міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва

“Наше завдання - показати на кожній міжнародній виставці найцікавіші українські проекти, серед яких, зокрема, інноваційні рішення у аграрній сфері, промисловості, енергетиці та енергоефективності, а ще інфраструктурні проекти, машинобудування, авіакосмічну сферу. Координаційний комітет, який я очолю, проведе серйозну підготовку до ЕКСПО-2020, щоб якнайкраще презентувати експортний потенціал та привабливі інвестиційні можливості України”, - прокоментував рішення уряду Кубів.

ЕКСПО-2020 буде присвячена пошуку шляхів взаємозв’язку, співпраці та формуванню нових партнерських відносин між країнами для розвитку інновацій і нових ідей для створення кращого майбутнього.

Читайте також: Гройсман подякував Світовому банку за допомогу у впровадженні реформ в Україні

Як відомо, у грудні минулого року було внесено зміни до системи надання державної підтримки національних експозицій на міжнародних виставках і ярмарках у сфері розвитку українського експорту. Уряд затвердив порядок співфінансування закордонних міжнародних виставкових та ярмаркових заходів у сфері просування експорту. Згідно з цим порядком, до 30 березня кожного року уряд затверджує перелік заходів, які будуть фінансуватися коштом державного бюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-