Фонд держмайна удвічі знизив початкову приватизаційну вартість Херсонської ТЕЦ

Фонд держмайна удвічі знизив початкову приватизаційну вартість Херсонської ТЕЦ

Укрінформ
Фонд державного майна України визначив початкову вартість і умови продажу Херсонської ТЕЦ. У порівнянні з попередньою спробою приватизації підприємства, ціну знижено удвічі.

Про це повідомляє в.о. голови ФДМУ Віталій Трубаров на своїй сторінці у Facebook.

"Визначена початкова вартість і умови продажу Херсонської ТЕЦ. Відповідне рішення прийнято на Урядовому комітеті. Так, на продаж виставляється 99,8 відсотків пакету акцій «Херсонської теплоелектроцентралі». Вартість - 75,7 мільйонів гривень", - зазначив Трубаров.

Продаж відбудеться за принципом аукціону з відкритістю пропонування ціни.

Серед умов: розвиток підприємства в економічній, соціальній, інвестиційній, природоохоронній та у сфері корпоративних відносин. Зокрема, протягом 5 років новий власник має провести модернізацію котельного обладнання. Виконувати рекомендації екологічного аудиту, надавати споживачам послуги відповідно до договорів та зменшити витрати палива на відпуск теплової енергії.

Читайте також: Нефьодов прогнозує початок приватизації за новим законом з червня

Як повідомляв Укрінформ, навесні 2017 року ФДМУ вчергове виставляв на приватизацію Херсонську ТЕЦ за стартовою ціною 155 млн грн, однак не знайшов покупців.

Восени 2017 року про можливість участі у приватизації Херсонської ТЕЦ з подальшою її реконструкцією заявила міжнародна компанія GESS.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-