МАУ придбала Boeing нового покоління

МАУ придбала Boeing нового покоління

Укрінформ
Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" поповнила парк літаком нового покоління Boeing 737-800, що розпочне виконувати польоти вже в лютому.

Про це йдеться у прес-релізі авіаперевізника, що є у розпорядженні Укрінформу.

"У п’ятницю, 9 лютого, авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" поповнила флот ще одним, 27-м, літаком нового покоління Boeing 737-800. Повітряне судно офіційно зареєстровано в Україні під номером UR-PSZ", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, літак з пасажирською ємністю 186 крісел експлуатуватиметься у двокласному компонуванні салону по всій мережі середньомагістральних рейсів МАУ та розпочне виконувати комерційні польоти вже у лютому поточного року.

Повітряне судно UR-PSZ 2009 року випуску МАУ отримала в операційний лізинг від компанії Dubai Aerospace Enterprise (DAE) – одного з найбільших лізингодавців, що посів 7-е місце у світі за розміром флоту у 2017 році.

Читайте також: МАУ запустила бота-помічника для пасажирів

"З прибуттям літака UR-PSZ ми в МАУ завершуємо латинський алфавіт і таким чином закриваємо серію реєстраційних номерів UR-PS. Нове повітряне судно повністю реконфігуроване відповідно до стандартів МАУ, на ньому встановлені нові крісла в салонах бізнес та економ-класу, а також нові кухонні модулі. Цього року ми плануємо подальше оновлення та поповнення парку, послідовне розширення географії польотів та збільшення частотності на вже освоєних маршрутах. У планах МАУ – подолання рекордної планки в 8 мільйонів пасажирів, перевезених у 2018 році", – зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька.

Наразі до флоту МАУ входить 42 авіалайнери різних модифікацій, включаючи 27 середньомагістральних Boeing-737 NG. Середній вік парку – 11,8 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-