Лагард радить не перейматися через епізодичні падіння індексів на фондових ринках

Лагард радить не перейматися через епізодичні падіння індексів на фондових ринках

Укрінформ
Різке падіння індексів на світових фондових риках не повинно викликати паніку, однак це – сигнал для початку глибоких реформ та прийняття більш зважених рішень.

Про це заявила директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард, виступаючи на Світовому урядовому саміті в Дубаї, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я б не здіймала тривоги, але серйозний попереджувальний сигнал дати варто", - зазначила вона.

Директор-розпорядник МВФ переконана, що зараз мова не йде про чергову кризу і країни та уряди не повинні "зациклюватися" на епізодичних падіння індексів на фондових ринках.

Вона порадила зосередитися на глибоких реформах, які допоможуть відвернути наступну фінансову кризу, або хоча б гідно до неї підготуватися.

За словами Лагард,  у 2018 році глобальна економіка зросте на 3,9%, як і передбачається у звіті МВФ, тенденція продовжуватиметься і на наступний рік. Тож це найкращий час для впровадження змін.

Читайте також: Світовий урядовий саміт у Дубаї шукатиме "універсальний рецепт" державного управління

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні у м. Дубай розпочав роботу Міжнародний урядовий саміт, його учасники шукатимуть універсальний дієвий механізм для ефективного державного управління. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-