Миколаївський термінал став одним із лідерів серед приватних операторів портів

Миколаївський термінал став одним із лідерів серед приватних операторів портів

Укрінформ
ТОВ «Морський спеціалізований порт Ніка-Тера» став одним із лідерів по вантажообігу в 2017 році серед приватних портових операторів України.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі порту.

«Морський спеціалізований порт Ніка-Тера, за підсумками досліджень Центру транспортних технологій (ЦТС), став одним із лідерів по вантажообігу в 2017 році серед приватних портових операторів України та посів третє місце в ТОП-5 після ТІС та МГЗ», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, в минулому році МСП Ніка-Тера обробив 229 суден, переваливши 4,17 млн т вантажів, що майже на 4% перевищує показник 2016 року.

Варто відзначити, що у 2016 році, за підсумками досліджень ЦТС, МСП Ніка-Тера також був у лідерах по вантажообігу серед приватних портових операторів України. Тоді він посів 5 місце.

Читайте також: Новий розрахунок ставок портових зборів має бути до кінця квітня - Кістіон

Як уже повідомляв Укрінформ, у 2017 році інвестиції в розвиток та модернізацію потужностей порту склали 286 млн грн. Найбільшими проектами стали запуск сучасного комплексу з перевалки наливних вантажів й введення в експлуатацію додаткової вантажмашини зернового комплексу, продуктивністю 1500 т/год.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-