Суд підтвердив стягнення з

Суд підтвердив стягнення з "Привату" 364 мільйонів на користь банку Суркісів

Укрінформ
Київський апеляційний адмінсуд залишив чинним рішення Окружного адміністративного суду Києва від 17 травня 2017 року, яким з "Приватбанку" стягують 364 млн грн.

Справа стосувалася пов'язаності "Акцент-Банку" сім'ї Суркісів із "ПриватБанком", екс-власником якого був олігарх Ігор Коломойський, повідомляє прес-служба "Акцент-Банку", повідомляє "Цензор.нет" з посиланням на прес-службу "А-Банку".

"Раніше Окружний адмінсуд Києва у справі №826/20239/16 не визнав "Акцент-Банк" пов'язаним з "ПриватБанком" і рішенням від 17 травня присудив сім'ї Суркісів понад 364 млн грн. Крім цього, він ухвалив повернути "Акцент-Банку" понад 5,5 млн грн невиплачених відсотків", - йдеться у публікації.

Відповідачі в особі НБУ з такими рішеннями не погодилися й оскаржили постанову ОАС Києва в Київському апеляційному адмінсуді (КААС). За підсумками розгляду, який затягнувся більш ніж на півроку, КААС прийняв сторону "Акцент-банку" і відкинув аргументи НБУ, а також нової адміністрації "ПриватБанку".

Читайте також: Рахунки ПриватБанку заарештували, щоб стягнути "мільярд Суркісів"

"Таким чином, суд погодився з доказами представника Суркісів про те, що "Акцент-Банк" з "ПриватБанком" нібито не мають загальної інфраструктури, а ліцензійні договори, передане в користування програмне забезпечення, укладені між банками договори відступлення прав вимоги, використання однакових типових форм договорів/бланків, "трудова міграція" ще не говорять про наявність ознаки пов'язаності", - зазначає видання.

Згідно зі структурою власності "Акцент-Банку", розміщеною на офіційному сайті, остаточними ключовими учасниками ПАТ "Акцент-Банк" є Суркіс Григорій Михайлович, Суркіс Ігор Рахмільович, Суркіс Світлана Григорівна, Суркіс Марина Ігорівна та Алексія Олександру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-