Гройсман пообіцяв новий механізм розстрочки ПДВ при імпорті обладнання

Гройсман пообіцяв новий механізм розстрочки ПДВ при імпорті обладнання

Укрінформ
На найближчому засіданні уряд представить новий порядок оформлення розстрочки ПДВ при імпорті обладнання для підприємств. 

Про це  Прем’єр-міністр України Володимир  Гройсман сказав  під час наради з керівниками підприємств легкої промисловості у Богуславському  вищому професійному училищі сфери послуг, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Легка промисловість є важливим пріоритетом, як вцілому зростання економіки", - сказав Гройсман.

За його словами, вже другий рік поспіль у легкій промисловості спостерігається зростання, але разом з тим є ряд проблем, які необхідно вирішувати.

Читайте також: Гройсман: 2018-й буде роком розвитку промисловості та зростання доходів

Прем'єр нагадав, що рік тому під час зустрічі з представниками сфери обговорили необхідність технічної модернізації. "Тоді я вам пообіцяв зробити нову норму розстрочки ПДВ при ввезенні нового обладнання. Така норма вже фактично зафіксована в законодавстві і буквально на наступному засіданні уряду буде розписаний порядок, яким ви зможете користуватися", - сказав він.

За словами Гройсмана, в Кабінеті міністрів розраховують, що це сприятиме проведенню модернізації підприємств, і " тоді наша продукція буде завойовувати як внутрішні, так і зовнішні ринки".

Він зазначив, що у п'ятницю відвідав у місті Богуславі Київської області низку підприємства і був задоволений рівнем їхньої роботи. На його переконання, якщо вони розвиватимуться, для держави це також буде вигідно.

Як повідомляв Укрінформ, глава уряду у п'ятницю здійснює робочу поїздку по Київській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-