Пропозиція

Пропозиція "Атонова": побудувати вантажний хаб замість пасажирського

Укрінформ
Авіаконцерн "Атонов" пропонує почекати із будівництвом пасажирського хабу, замість цього створити на базі аеропорту "Гостомель" сервісний центр для обслуговування усіх літаків і вантажний хаб.

Про це президент ДП "Атонов" Олександр Кривоконь розповів у інтерв`ю Ліга.net.

"Атонов" пропонує відкласти будівництво пасажирського хаба. Компанія має передпроектне рішення, під яке вона шукає інвестора: на базі аеропорту "Гостомель" створити сервісний центр для обслуговування усіх літаків (не лише ДП "Атонов") і вантажний хаб. Чим ми цікаві? У нас є вигідне географічне розташування. Ми можемо перевозити вантажі великими літаками до європейських хабів, а далі вони будуть розповсюджуватися невеликими літаками по регіонах", - розповів Кривоконь.

За його словами, "Атонов" планує переговори з великими логістичними компаніями світового рівня (DHL, Fedex і т. д.), а також авіакомпаніями, наприклад, Turkish Airlines. 

"Потім можна думати і про пасажирський термінал", - зазначив він.

Читайте також: "Авіалінії Антонова" відкрили представництво в американському Х'юстоні

Як повідомлялося, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман запропонував зробити аеропорт "Гостомель" (Міжнародний аеропорт "Атонов") базою для лоукостів, у тому числі авіаперевізника Ryanair.

У серпні 2017 року в.о. президента ДП Атонов був призначений Олександр Кривоконь, який раніше очолював Харківське державне авіаційне виробниче підприємство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-