Офісні меблі: як облаштувати робочі місця для інтровертів

Офісні меблі: як облаштувати робочі місця для інтровертів

PR
Укрінформ
Більшість сучасних офісів спроектовані у форматі openspace. Відкритий простір, який об'єднує в одному приміщенні велику кількість співробітників, дозволяє організувати динамічний і ефективний процес роботи.

Такий формат актуальний для командних завдань, виконання спільних проектів. Проектування офісів у Києві з великим відкритим простором адаптований під специфічний вид роботи, який зручний для екстравертів.

Орієнтація на openspace не враховує особливостей та індивідуальності всіх працівників. У будь-якому колективі є інтроверти, які створюють креативні рішення, є генераторами нових ідей. Для виконання своєї роботи їм потрібна усамітнена атмосфера, яка сприяє концентрації уваги на поставлених задачах. Усьому цьому повинні відповідати і офісні меблі. Не обов'язково вирішувати проблему виділенням для кожного співробітника особистого кабінету. Це неможливо і неефективно, але є й інші виходи.

Ідеї для поліпшення продуктивної роботи інтровертів

Для ефективної роботи підійдуть спеціальні місця з шумоізоляційними конструкціями.

Зробити важливий телефонний дзвінок або організувати зустріч з клієнтом в шумному офісі легко можуть екстраверти. Для інтровертів необхідний простір, де можна сховатися від загальної суєти. Це необов'язково повинні бути окремі кабінети, достатньо організувати офісні куточки з магазином меблів greeg.com.ua.

Відмовтеся від ідеї незакріплених робочих місць. Навіть незначна зміна обстановки може негативно позначитися на якості роботи. Кожен фахівець повинен мати закріплене за ним місце. За результатами спостережень вчених, людина здатна більше утримувати інформації в голові у звичній обстановці. Зміни потрібні, але не кожен робочий день. Меблі для офісу повинні відповідати потребам працівника. Наявність індивідуальної тумби з полицями або ящиками, простору стільниці, а також шумоізоляційних перегородок дозволяє зробити місце комфортним для щоденної плідної роботи. Такі рішення представлені в серіях меблів у каталозі компанії GREEG.

Виділіть окремі кабінети для певних команд. Робота цих відділів більш ефективна в ізольованому просторі. Бухгалтерам буде складно зосередитися над цифрами, постійно чуючи переговори або дзвінки відділу продажів. Ці відділи можуть працювати ізольовано один від одного, так як безпосередньо їх спеціалізація не виконує загальні завдання, які треба вирішувати згуртовано.

Продумайте зони відпочинку. В першу чергу вони повинні об'єднувати колектив. Це місця, де всі працівники, незалежно від типу темпераменту, повинні зустрічатися, обговорювати загальні теми, ділитися досвідом, вдалим вирішенням завдань. Офісні меблі від компанії Гріг допоможуть об'єднати екстравертів і інтровертів, враховуючи особливості кожного. Постійно підтримується командний дух, почуття єдності.

Серія меблів Джет розроблена для популярних openspace форматів, але при цьому враховує всі особливості роботи як екстравертів, так і інтровертів. Комплекти дозволяють сформувати відкриті простори для переговорів, підготовки командних проектів, вирішення щоденних завдань, а також місця з індивідуальною шумоізоляцією.

Тому при проектуванні свого офісу в Києві рекомендуємо обов'язково врахувати побажання своїх співробітників. Адже саме тут їм працювати. Все, навіть меблі для офісу і кімнат відпочинку, має відповідати природним потребам фахівців, які щодня вкладають свої сили та професійні навички у загальний успіх компанії.

За матеріалами сайту www.greeg.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-