Укроборонпром почав серійне виготовлення систем управління військами

Укроборонпром почав серійне виготовлення систем управління військами

Укрінформ
"Науково-технічний комплекс (НТК) "Імпульс", що входить до концерну "Укроборонпром", перейшло до серійного виготовлення  для української армії систем управління військами.

Про це повідомляє прес-служба ДК "Укроборонпром".

"За 2017 рік підприємство повністю виконало державне оборонне замовлення, перейшовши до серійного виготовлення вкрай необхідних для української армії систем управління військами", - йдеться в повідомленні.

Насамперед мова йде про штабну машину забезпечення зв‘язку та координації підрозділів типу СА-10У, яка на підприємстві вже виробляється серійно. Завдяки можливостям цієї техніки забезпечується захищена комунікація підрозділу на оперативно-тактичному рівні.

Зазначається, що СА-10У повністю захищена від засобів радіоелектронної боротьби противника, використовує різноманітні канали зв‘язку, включаючи супутниковий. Важливо відмітити і те, що СА-10У пройшла всі міжвідомчі випробування та з 2016 року прийнята на озброєння Збройними силами України, а також може використовуватися іншими військовими формуваннями та силовими структурами держави.

Виріб СА-10У складається з комплектуючих, 75% з яких були розроблені та виготовлені саме НТК "Імпульс", а решта – компоненти з країн Євросоюзу та інших держав, які є лідерами сучасних технологій.

Окрему увагу розробники СА-10У приділили комфорту операторів, для цього машина оснащена побутовим відсіком зі спальними містами, системами опалення, кондиціонування, а також – генератором.

Крім того, підприємство НТК "Імпульс" за 2017 рік реалізувало продукції на 15,8 млн грн, сплативши 5,2 млн грн податків до бюджетів всіх рівнів. 

Читайте також: Шепетівський ремонтний завод торік передав армії 150 одиниць артозброєння

Як відомо, ДП НТК "Імпульс" є розробником та серійним виробником комплексів спеціальної апаратури для передачі інформації різними каналами зв’язку, а також технічних засобів для захисту секретної інформації. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-