Омелян у Катарі шукає інвесторів для української інфраструктури

Омелян у Катарі шукає інвесторів для української інфраструктури

Укрінформ
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян перебуває у Катарі з візитом, метою якого є залучення іноземних інвестицій в інфраструктуру України та розширення двосторонньої співпраці у сфері авіації.

Про це інформує прес-служба Міністерства інфраструктури України.

"27-29 січня 2018 року міністр інфраструктури України Володимир Омелян перебуватиме із візитом у Державі Катар", - йдеться у повідомленні.

Програмою візиту передбачено відвідування низки інфраструктурних об’єктів, проведення офіційних двосторонніх зустрічей, зокрема, з міністром транспорту і комунікацій Джасімом Аль Сулейті. Серед ключових цілей візиту - залучення іноземних інвестицій в інфраструктуру України та розширення двосторонньої співпраці у сфері авіації.

Читайте також: Омелян певен, що високошвидкісний рух збільшить прибуток Укрзалізниці

Як повідомляв Укрінформ, Катарська авіакомпанія Qatar Airways 28 серпня 2017 року запустила щоденні рейси з Дохи (Катар) до найбільшого українського аеропорту "Бориспіль" (Київ). Із 14 грудня 2017 року авіакомпанія Qatar Airways збільшила частоту польотів за маршрутом Доха – Київ – Доха до двох щоденних рейсів у зв'язку з високим попитом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-