Нібулон цьогоріч збудує 2 зернові термінали за кошти ЄІБ та ЄБРР

Нібулон цьогоріч збудує 2 зернові термінали за кошти ЄІБ та ЄБРР

Укрінформ
Компанія «Нібулон» збудує перевантажувальні термінали в Запорізькій та Дніпропетровській областях за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку та Європейського банку реконструкції та розвитку.

Про це повідомила прес-служба компанії. 

"Компанія «Нібулон» продовжує реалізацію амбітної інвестиційної програми, в рамках якої ми плануємо побудувати ще мінімум 10 річкових перевантажувальних терміналів на берегах Дніпра, Південного Бугу та інших судноплавних річок країни", - йдеться у повідомленні.

В ході зустрічі генерального директора компанії Олексія Вадатурського з керівництвом Запорізької ОДА, обговорювалося будівництво нового перевантажувального термінала у с.Тернівка Вільнянського району. На Дніпропетровщині також планується будівництво 2-х об’єктів зернової інфраструктури. 

"Головна мета програми - розвантаження та збереження автомобільних шляхів України завдяки переорієнтації вантажів на внутрішні водні шляхи. Щорічно ми транспортуємо понад 2 мільйони тонн зернових вантажів річками. Наступного маркетингового року ми плануємо транспортувати Дніпром 3 мільйони тонн збіжжя, а отже розвантажимо українські дороги на понад 125 тисяч вантажівок та заощадимо бюджетні кошти на ремонті доріг", - зауважив генеральний директор компанії.

Читайте також: В ООН прогнозують скорочення експорту українського зерна на 9%

За його словами, до початку збору нового врожаю 2018 року компанія збудує ще 2 об'єкти в Запорізькій та Дніпропетровській областях. Нові підприємства будуть збудовані за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку та Європейського банку реконструкції та розвитку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-