Данилюк і Омелян візьмуть участь у Всесвітньому економічному форумі

Данилюк і Омелян візьмуть участь у Всесвітньому економічному форумі

Укрінформ
Міністр фінансів України Олександр Данилюк в складі української делегації на чолі з Президентом України Петром Порошенко розпочав офіційний візит у Давос.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну

«Протягом форуму українська делегація зустрінеться з керівниками міжнародних фінансових організацій, представниками світового бізнесу та найбільшими інвесторами. В ході цих зустрічей планується обговорити процес реформ в Україні та подальшу співпрацю», - йдеться в повідомленні.

Данилюк також планує зустрітися з Європейським Комісаром з питань економіки, фінансів, оподаткування та митниці П'єром Московісі, Міністром фінансів Канади Білом Морно та Міністром фінансів Нідерландів Вопке Хьокстрою.

Читайте також: У Давосі стартувала офіційна програма Всесвітнього економічного форуму

Водночас участь у Всесвітньому економічному форуму у Давосі (Швейцарія) візьме й міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Про це повідомляється на сайті Міністерства інфраструктури України.

«Міністр інфраструктури України Володимир Омелян відбув у Давос (Швейцарія), де візьме участь у заходах в рамках Всесвітнього економічного форуму. Зокрема, програмою візиту передбачена участь Міністра в інвестиційній панелі Української асоціації венчурного та приватного капіталу, а також низка двосторонніх зустрічей.

Як розповів урядовець на своїй сторінці у Facebook, спеціально для цього заходу на сайті Мінінфраструктури запрацювала сторінка, де всі матимуть змогу ознайомитися з цікавими для них проектами.

Омелян зауважив, що міністерство підготувало пропозиції для інвесторів у сфері морського, залізничного, авіаційного транспорту, автодорожнього будівництва та пошти.

Як повідомляв Укрінформ, у швейцарському Давосі 23-26 січня проходить 48-ий Всесвітній економічний форум під гаслом «Спільне майбутнє в розділеному світі».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-