Ліга оборонних підприємств цьогоріч планує розширитись удвічі

Ліга оборонних підприємств цьогоріч планує розширитись удвічі

Укрінформ
Об'єднання приватних оборонних підприємств "Ліга оборонних підприємств України" має у планах на цей рік розширення більш ніж удвічі.

Про це на прес-конференції в Укрінформі у вівторок повідомив голова правління ГС "Ліга оборонних підприємств України" Олег Висоцький.

“Зараз в нашій організації небагато учасників — трохи більше 40 підприємств, але ми ставимо собі завдання залучити цьогоріч більше підприємств, щоб нас стало 100. Ми  розуміємо, що фірм, які займаються ВПК або намагаються цим займатися, вже багато, і ми вже відібрали для себе параметри, за якими ми будемо або запрошувати до себе, або будемо зацікавлені бачити їх (підприємства - ред.) у нашій Лізі. Наше завдання — щоб нас було багато”, - сказав Висоцький.

Генеральний директор ГС "Ліга оборонних підприємств України" Олександр Ясинський до важливих завдань відносить захист інтересів учасників Ліги; створення умов для роботи, які будуть рівними з тими, що існують на підприємствах державної форми власності, а також просування товарів підприємств, що входять до Ліги, на внутрішніх і зовнішніх ринках.

Водночас, говорячи про досягнення роботи "Ліги оборонних підприємств" за перший рік існування, Висоцький назвав налагодження тісних відносин з усіма силовими структурами, які мають стосунок до ВПК. “Адміністрація Президента, Кабмін, МЕРТ, МВС, Міноборони стали не те щоб нашими партнерами, але людьми, які нас розуміють, чують”, - наголосив він.

Читайте також: Виходець з України заснував Американсько-Український промисловий інвестиційний фонд

“Ліга оборонних підприємств України” була сформована у 2017 році. Рішення створити неурядове об’єднання українських підприємств і організацій, які є виробниками/розробниками продукції оборонного та подвійного призначення, було ухвалене під час ХІІІ Міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя та безпека-2016» керівниками кількох десятків таких структур. Головним напрямом роботи Ліги визначено участь її членів у ефективному та якісному переозброєнні Збройних сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-