У США створили Американсько-Український промисловий інвестиційний фонд

У США створили Американсько-Український промисловий інвестиційний фонд

Укрінформ
Інженер, підприємець, винахідник та глава компанії Worldwide Aeros Corp. українського походження Ігор Пастернак засновує в США Американсько-український промисловий інвестиційний фонд.

Про це він повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook.

"Нові виклики вимагають нових підходів. Ми створюємо Американсько-Український промисловий інвестиційний фонд у США", - зазначив Пастернак.

Він пояснив, що пріоритетною сферою діяльності нового фонду стануть "спільні проекти та розробки в українському оборонно-космічному секторі".

Читайте також: Трюдо закликають долучитися до "плану Маршалла" для України

За його словами, генеральний директор Укроборонпрому Роман Романов уже отримав пропозицію стати членом дослідницької ради фонду.

"Враховуючи надзвичайний інтерес американського бізнесу та інвесторів, а також і чотирирічний складний, втім успішний досвід роботи з українськими партнерами в реальних умовах війни, це буде амбітний та успішний проект", - підкреслив Пастернак.

Читайте також: Цьогоріч у банках очікують зростання попиту на кредити від бізнесу та населення

Нагадаємо: Пастернак у інтерв'ю Укрінформу минулого місяця озвучив ініціативу щодо створення такого фонду. Він зауважив, що це має стати "наступним кроком" у залученні інвестицій в Україну з боку американського бізнесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-