Правекс-банк пояснив причину анулювання однієї з ліцензій

Правекс-банк пояснив причину анулювання однієї з ліцензій

Укрінформ
Анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, а саме - діяльності із зберігання активів інститутів спільного інвестування ПАТ Комерційний банк "Правекс-банк", жодним чином не пов'язано з порушеннями.

Дане рішення було прийнято уповноваженим органом самого банку, повідомили Укрінформу ув прес-центрі фінустанови, коментуючи повідомлення від 19 січня про анулювання ліцензії "Правекс-банку" на зберігання активів інститутів спільного інвестування за результатами засідання НКЦПФР 18 січня 2018 року.

"Рішення про припинення цього виду діяльності було прийнято уповноваженим органом банку. Важливо також розмежовувати - анулюється тільки ліцензія на депозитарну діяльність із зберігання активів інститутів спільного інвестування, а в цілому депозитарна діяльність в банку залишається", - зазначили у прес-центрі.

Також в "Правекс-банку" уточнили, що ліцензія на здійснення торгівлі цінними паперами, а саме дилерської діяльності, на даний момент банку оновлена.

Читайте також: У Правекс-банка забрали ще одну ліцензію

"Ліцензія на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку - діяльності з торгівлі цінними паперами, а саме дилерської діяльності, у банку є (хоча вона дійсно була анульована в 2016, але на поточний момент оновлена і діяльність проводиться)", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-