Приватизація розпочнеться, щойно Президент підпише закон - Гройсман

Приватизація розпочнеться, щойно Президент підпише закон - Гройсман

Укрінформ
Щойно Президент України Петро Порошенко підпише закон "Про приватизацію державного майна", у країні розпочнуться масштабні процеси продажу.

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сказав в ефірі "112 Україна" після голосування у ВР закону про приватизацію, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми зараз отримали можливості додаткових інвестицій, і як тільки Президент підпише цей закон, ми розпочнемо масштабно цей процес публічно та відкрито. Я хочу, щоб ми зробили так, щоб ніхто навіть сумніву не мав у прозорості цього", - сказав Гройсман.

За його словами, раніше приватизацію в Україні регулювали сім законів, нині ситуація стане кращою. "Зараз ми будемо рухатися далі і відкривати аукціони та забезпечимо для всіх доступ до продажу цих підприємств", - сказав глава уряду.

Читайте також: Закон про приватизацію: Гройсман анонсував десятки тисяч нових робочих місць

Він наголосив, що після внесення парламентом змін до законопроекту про приватизацію він став ще кращим. "Тут треба відзначити дуже якісну роботу голови профільного комітету Андрія Іванчука, який зробив дуже багато правильних кроків і захищав цей закон" - сказав Гройсман.

Як повідомляв Укрінформу, 18 січня Верховна Рада ухвалила закон "Про приватизацію державного майна". Відповідний законопроект №7066 у другому читанні та в цілому підтримали 266 народних депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-