Приват визнали кращим українським банком на міжнародному валютному ринку

Приват визнали кращим українським банком на міжнародному валютному ринку

Рейтинг
Укрінформ
За версією журналу Global Finance, ПриватБанк за підсумками 2017 року визнаний кращим українським банком на міжнародному валютному ринку в Східній і Центральній Європі.

Про це повідомили у прес-службі фінустанови.

"За підсумками 2017 року ПриватБанк увійшов до рейтингу кращих операторів валютного ринку "Foreign Exchange Awards 2018", за версією журналу Global Finance. Зокрема, ПриватБанк визнано кращим українським оператором FX у Східній і Центральній Європі", - йдеться в повідомленні.

При цьому, найкращим банком на валютному ринку регіону Східної і Центральної Європи став Societe Generale.

У західній Європі найкращим банком валютного ринку визнано HSBC, а глобальним лідером FX ринку став американський Citi.

На думку експертів Global Finance, у 2017 році ринок іноземної валюти став більш конкурентоспроможним. Хоча п'ять найбільших банків "Foreign Exchange Awards" як і раніше утримують 44% всього світового ринку, їх частка знизилася - в порівнянні з 53% в 2013 році. І це відкриває більше можливостей для регіональних банків, що володіють місцевим досвідом, поки світові лідери вдосконалюють свої списки клієнтів і уникають ринків з низькою рентабельністю власного капіталу.

Читайте також: НБУ назвав банки, яким запропонує участь у валютній інтервенції

"Ринок FX стає все більш конкурентним, - зазначив Кевін МакПартланд, голова департаменту технологій та досліджень в Greenwich Associates. - Конкуренція завжди хороша для ринку, при тому, що кращі валютні банки світу ретельно перевіряють свої операції, щоб переконатися, що вони відповідають духу нового глобального кодексу поведінки на ринку".

На думку експертів журналу, у 2018 році учасники глобального валютного ринку будуть поводитися більш етично і професійно, що сприятиме дотриманню правил і положень, які можна застосувати до валютного ринку кожної юрисдикції, в якій вони ведуть бізнес.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-