На проекти молодіжних та дитячих ГО у держбюджеті є 11 мільйонів

На проекти молодіжних та дитячих ГО у держбюджеті є 11 мільйонів

Укрінформ
З державного бюджету України на підтримку реалізації проектів молодіжних та дитячих громадських організацій у 2018 році виділено 11 мільйонів гривень.

Про це Укрінформу повідомили в Міністерстві молоді та спорту України.

«З державного бюджету на підтримку реалізації проектів всеукраїнського масштабу молодіжних та дитячих громадських організацій у 2018 році виділено 11 мільйонів гривень», - розповіли у Мінмолодьспорту. 

У відомстві зазначили, що на участь у конкурсі з визначення проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2018 році, подано 82 заявки від молодіжних та дитячих ГО. 

Минулого року учасники конкурсу захистили свої проекти і за кількістю виставлених балів кожному проекту члени комісії у червні затвердили рейтинг проектів. 

Читайте також: Нові зарплати для вчителів: Гриневич назвала орієнтовну цифру

На засіданні 11 січня 2018 року члени конкурсної комісії з розгляду проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2018 році, розподілять кошти між учасниками конкурсу відповідно до затвердженого раніше рейтингу.

Як повідомили у Мінмолодьспорту, торік з державного бюджету було профінансовано 42 проекти. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-