У Південній Кореї назвали умови постачання морепродуктів з України

У Південній Кореї назвали умови постачання морепродуктів з України

Укрінформ
Щоб постачати морепродукти з України до Республіки Корея, експортер повинен зареєструватися на території країни призначення.

Про це йдеться у відповіді Міністерства безпечності харчових продуктів і лікарських препаратів Республіки Корея щодо умов експорту до РК морепродуктів з України (молюски, консервовані рибні продукти, інші види продуктів) на запит Держпродспоживслужби

"Корейська сторона не має застережень щодо ввезення морепродуктів з України на свою територію. Водночас попередньою умовою для здійснення відповідних торговельних операцій є реєстрація українського підприємства-експортера на території Республіки Корея (експорт без реєстрації заборонено)", - зазначається у відповіді компетентного органу Республіки Корея.

При ввезенні відповідної продукції уповноважені служби Республіки Корея здійснюють необхідний санітарний контроль, перевірку якості харчової продукції тощо.

Читайте також: Українські агровиробники вивчатимуть ринок у Японії

Як повідомляв Укрінформ, обсяг товарообігу між Україною і Південною Кореєю у 2017 році очікується на рівні понад 800 млн доларів, а у 2018-му його планується довести до мільярда доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-