Міненерго розпочало відбір до наглядової ради Укренерго

Міненерго розпочало відбір до наглядової ради Укренерго

Укрінформ
Міністерство енергетики та вугільної промисловості оголосило конкурс на відбір чотирьох незалежних членів наглядової ради ДП "НЕК "Укренерго".

Про це інформує Урядовий портал. 

"Міненерговугілля оголосило конкурсний відбір на посади чотирьох незалежних членів наглядової ради Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго» відповідно до перелічених компетенцій, а також вимог до претендентів. Заяви та документи щодо участі у конкурсному відборі приймаються до 2 березня 2018 року", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: За 10 місяців цього року 56% електроенергії забезпечив Енергоатом

Загалом наглядова рада компанії складатиметься з семи членів: четверо незалежних та ще троє, номінованих державою. 

Основними напрямами діяльності ДП «НЕК «Укренерго» є виконання функцій оператора системи передачі та виконання функцій з управління та експлуатації магістральними мережами. ДП «НЕК «Укренерго» здійснює транспортування електроенергії до 4-х країн Євросоюзу, міждержавні перетоки електроенергії між ОЕС України та енергосистемами 3-х країн СНД. У складі компанії функціонує 8 регіональних енергосистем, що охоплює всю територію України. Магістральними електромережами ДП «НЕК «Укренерго» щорічно передається понад 110 млрд кВт/год електроенергії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-